Atherton Leisure Centre

Project Overview

The £14.7m redevelopment project at Atherton Leisure Centre in Stratford, London.

The old building has been replaced by a progressive structure used to house two community swimming pools, as well as a gym, fitness studios, play area and a café.

The new structure has a focus on sustainability, with the building featuring an eco-friendly system used to convert waste heat into electricity.  As well as this the roof of the leisure centre will form a living surface covered in recycled soil to encourage plants to grow.

Browse the Project archive. Bookmark the permalink.

Client

Mulalley

Project Value

1 million

Contract Period

11 months

Works Undertaken

  • LV sub mains
  • External Lighting
  • All mains cabling
  • ELV containment
  • Luminaires
  • Emergancy Lighting
  • Radio and TV distribution system
  • CCTV
  • Security Alarm Equipment
  • Fire Alarm System
  • Music and PA System
  • Flood Warning Alarms
  • Disabled Refuge System